Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون هماهنگ کننده سپاه، زندگی و سلوک شهدا را افسانه وار دانست و گفت: شهدا قهرمانان واقعی جامعه هستند، اما سیره شهدایی همچون علی انصاری و علیرضا نورانی در مقایسه با سبک زندگی برخی از مسئولان مانند داستان و افسانه است.

سردار محمدرضا نقدی در ارتباط اینترنتی با یادواره تلویزیونی ۲۵۷ شهید کارمند استان گیلان که با محوریت شهید علی انصاری، تنها استاندار شهید کشور و شهید نورانی، معاون عمرانی وی به صورت پخش زنده از شبکه باران برگزار شد، با بیان اینکه شهید انصاری عاشق اسلام و آرمان های بلند الهی و انقلابی بود، اظهار کرد: این شهید بزرگوار همه وجودش را وقف تعالی اسلام و انقلاب کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سابقه مبارزاتی شهید انصاری علیه رژیم شاه از دوران نوجوانی تا دانشجویی، افزود: شهید انصاری به واسطه فعالیت های سیاسی خود از دانشکده نظام اخراج شد، اما همچنان تحت تعقیب ساواک قرار گرفت، زیرا هرگز از مبارزه علیه طاغوت دست برنداشت و با ایمان و اعتقاد مسیر انقلاب را ادامه داد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران، با بیان اینکه شهید انصاری در دوران تحصیل در آمریکا نیز مبارزه با شاه را تعطیل نکرد، گفت: فعالیت های انقلابی شهید انصاری بسیار چشمگیر بود و ایشان به دنبال سفر به فلسطین با شهید چمران ملاقات کرد.

نقدی، با اشاره به ناتمام ماندن تحصیل شهید انصاری در مقطع دکترا به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: این شهید والامقام پایان نامه دکترای خود را رها کرد و به ایران بازگشت تا خدمتگزاری را آغاز کند، زیرا ایشان هیچگونه تعلق و وابستگی به جایگاه و درجه و مدرک تحصیلی و موقعیت های شغلی نداشت.

وی دل بریدن از دستاوردهای دنیایی را کاری آسان برای شهید انصاری داشت و تصریح کرد: زمانی که انقلاب به وجود نیروهایی با ایمان، مخلص، مومن و متخصص نیاز داشت، شهید انصاری خودش را رساند و لذا عنوان تنها استاندار شهید کشور برازنده ایشان است.

معاون هماهنگ کننده سپاه، شهادت را شایسته این مرتبه از اخلاص و شجاعت و مبارزه و فداکاری شهید انصاری دانست و عنوان کرد: شهید انصاری سراسر معنویت بود و زمانی که مسئولیت استانداری گیلان را در آن شرایط سخت پذیرفت، یک ارتباط صمیمی با مردم برقرار کرد. ساده زیستی و تواضع و منش و روش و معنویت شهید انصاری جلوه ای از نامه امیرالمومنین علی(ع) به مالک اشتر است.

وی زندگی و سلوک شهدا را افسانه وار دانست و گفت: شهدا قهرمانان واقعی جامعه هستند، اما سیره شهدایی همچون علی انصاری و علیرضا نورانی در مقایسه با سبک زندگی برخی از مسئولان مانند داستان و افسانه است.

نقدی، با اشاره به تحرک منافقین و ضد انقلاب در شهرهای مختلف ایران در اولین سال های پیروزی، گفت: زمانی که ضد انقلاب برای ایجاد آشوب در شهر رشت فراخوان می داد، شهید انصاری پشت تریبون رادیو رفت و از مردم مومن و انقلابی خواست با تجمع در محل اعلام شده از سوی منافقین برای ضربه زدن به انقلاب، توطئه آنان را خنثی کنند و مردم نیز به واسطه این ارتباط صمیمی و معنوی دشمن را ناکام گذاشتند؛ به گونه ای که ضد انقلاب جرات حضور در خیابان را پیدا نکرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه، با بیان اینکه شهید انصاری در دوران مسئولیت هیچگونه امتیازی برای خود و خانواده اش در نظر نگرفت، خاطرنشان کرد: شهید انصاری در زمان شهادتش در خانه اجاره ای زندگی می کرد و شب ها شخصا بین محرومان و نیازمندان آذوقه توزیع می کرد که یکی از سنت های علوی است. در روز تشییع پیکر این شهید بزرگوار نیز شاهد ابزار احساسات مردم نسبت به ایشان بودیم که نشانده دهنده همین انس و رفاقت و صمیمیت بود.

وی خدمت عاشقانه به مردم را سیره شهدا دانست و اضافه کرد: در نامه ها و دست نوشته های شهید انصاری عشق به اسلام و دعوت از مردم برای پیوستن به نظام اسلامی موج می زند و ایشان در اوج ولایتمداری بود. شهید انصاری بارها از سوی ضد انقلاب تهدید به ترور شد، اما دست از راه راستین خود برنداشت و ترس از غیر خدا در وجودش نبود.

نقدی، با تاکید بر لزوم بازخوانی و الگوگیری از رفتار و گفتار شهدا، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران به تنهایی در مقابل دشمنان داخلی و استکبار جهانی ایستاده و با صدور اندیشه انقلاب به زودی شاهد از بین رفتن نژادپرستی و سلطه غرب بر دنیا و پیروزی های بزرگ امت اسلام خواهیم بود.

معاون هماهنگ کننده سپاه، با بیان اینکه شهدا ستارگان راه حقیقت هستند، تاکید کرد: یادواره های شهدا تشریفات نیست و باید از این فرصت برای تجدید بیعت با آرمان های شهدا استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سردار محمدرضا نقدي شهید انصاری معاون هماهنگ کننده سپاه ضد انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۲۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای مهاباد
  • شهدا اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما هستند
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام
  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • محفلی به نام شهدا در شهر شاهدیه
  • ام‌القرای جهان اسلام معطر به عطر شهدای گمنام شد
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • فرمانده سپاه شهرستان راسک معرفی شد